Willeke Vrij

Willeke Vrij over Willeke Vrij

Van kleins af aan was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Zo tekende ik in de brugklas de LP-hoes die je rechts kunt zien.
Tijdens mijn studie aan de Design Academy in Eindhoven liep ik stage in Londen waarvoor het eerst werk van mij gedrukt werd: de Aha-kalender van 1987 (links).
Eenmaal aan het werk, deed ik als art director veel ervaring op in het vormgeven van (kook)boeken, magazines, jaarverslagen en huisstijlen.
In 2004 schreef ik  mijn bedrijf Willeke Vrij Vormgeving in bij de Kamer van Koophandel. En tot de dag van vandaag zet ik me graag in voor zzp en mkb.
Ik ben gevestigd in Santpoort Noord, waar ik woon met man en zoons. Zumba en mijn oude Gazelle houden mij fit net als de frisse zeewind.

Wat kan een grafisch ontwerper voor jou betekenen?

Een logo en een huisstijl verbeelden het verhaal van jouw bedrijf! Het maakt je zichtbaar, want je valt op. En het maakt je herkenbaar, waardoor je onthouden wordt.
Jouw ideeën en plannen omzetten in een aansprekende vormgeving is mijn passie.
Bij elke nieuwe klant en opdracht kom ik graag bij je langs, want in een persoonlijk gesprek kom ik veel te weten over jou, je dienst, product en bedrijf. Na dit gesprek volgt een offerte. Na akkoord ga ik aan de gang. Ik presenteer meerdere ideeën, waaruit jij een keuze maakt. Daarna kan ik gaan uitwerken tot het gewenste resultaat. Heb je al een huisstijl maar wil je een folder, brochure of banner er bij in dezelfde stijl? Ook dan kun je bij mij terecht.
Nieuwsgierig? Neem bel of mail en maak een afspraak.