Willeke Vrij

Tekening LP-hoes Queen Aha-kalender Foto van Willeke Vrij Ansichtkaart van Santpoort Noord

Willeke Vrij over Willeke Vrij

Van kleins af aan was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Zo tekende ik in de brugklas de LP-hoes die je rechts kunt zien.
Tijdens mijn studie aan de Design Academy in Eindhoven liep ik stage in Londen waarvoor het eerst werk van mij gedrukt werd: de Aha-kalender van 1987 (links).
Eenmaal aan het werk, deed ik als art director veel ervaring op in het vormgeven van (kook)boeken, magazines, jaarverslagen en huisstijlen.
In 2004 schreef ik mijn bedrijf Willeke Vrij Vormgeving in bij de Kamer van Koophandel. En tot de dag van vandaag werk ik voor diverse bedrijven en uitgeverijen aan logo’s, huisstijlen, boeken en lesmateriaal.
Ik ben gevestigd in Santpoort Noord, tussen Haarlem en IJmuiden. Hier woon ik met man en zoons. 

Wat kan een grafisch ontwerper voor jou betekenen?

Professionele uitstraling! Daarmee wordt je bedrijf beter onthouden en kom je professioneel over.

Herkenbaarheid! Met dezelfde professionele uitstraling voor je visitekaartje, briefpapier, website en drukwerk, ontstaat herkenbaarheid.

Tijdwinst! Zelf doen kan je veel tijd kosten. Een grafisch vormgever maakt een ontwerp in veel minder tijd dan het jou zou kosten. En doet dit met een softwarepakket waarmee bestanden gemaakt worden waar een drukker mee aan de slag kan. Kan jij je ondertussen bezighouden met jouw expertise.

Hoe werk ik?

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en te zien of het klikt. Mocht je besluiten met mij in zee te gaan, dan volgt een offerte. Na akkoord ga ik aan de gang. Ik presenteer meerdere ideeën, waaruit jij een keuze maakt. Daarna kan ik gaan uitwerken tot het gewenste resultaat. Heb je al een huisstijl maar wil je een folder, brochure of banner er bij in dezelfde stijl? Ook dan kun je bij mij terecht.
Nieuwsgierig? Neem bel of mail en maak een afspraak.