Willeke Vrij

Tekening LP-hoes Queen Aha-kalender Foto van Willeke Vrij Ansichtkaart van Santpoort Noord

Willeke Vrij over Willeke Vrij

Van kleins af aan was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Zo tekende ik in de brugklas de LP-hoes die je rechts kunt zien.
Tijdens mijn studie aan de Design Academy in Eindhoven liep ik stage in Londen waarvoor het eerst werk van mij gedrukt werd: de Aha-kalender van 1987 (links).
Eenmaal aan het werk, deed ik als art director veel ervaring op in het vormgeven van (kook)boeken, magazines, jaarverslagen en huisstijlen.
In 2004 schreef ik mijn bedrijf Willeke Vrij Vormgeving in bij de Kamer van Koophandel. En tot de dag van vandaag zet ik me graag in voor bedrijven en uitgeverijen.
Ik ben gevestigd in Santpoort Noord, waar ik woon met man en zoons. Zumba en mijn oude Gazelle houden mij fit net als de frisse zeewind.

Wat kan een grafisch ontwerper voor jou betekenen?

Een logo en een huisstijl verbeelden het verhaal van jouw bedrijf!
Het maakt je zichtbaar, want je valt op. En het maakt je herkenbaar, waardoor je onthouden wordt.

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal, daarom kom ik graag bij je langs, voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek volgt een offerte. Na akkoord ga ik aan de gang. Ik presenteer meerdere ideeën, waaruit jij een keuze maakt. Daarna kan ik gaan uitwerken tot het gewenste resultaat. Heb je al een huisstijl maar wil je een folder, brochure of banner er bij in dezelfde stijl? Ook dan kun je bij mij terecht.
Nieuwsgierig? Neem bel of mail en maak een afspraak.