Willeke Vrij

Tekening LP-hoes Queen Aha-kalender Foto van Willeke Vrij Ansichtkaart van Santpoort Noord

Willeke Vrij over Willeke Vrij

Van kleins af aan was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Zo tekende ik in de brugklas de LP-hoes die je rechts kunt zien.
Tijdens mijn studie aan de Design Academy in Eindhoven liep ik stage in Londen waarvoor het eerst werk van mij gedrukt werd: de Aha-kalender van 1987 (links).
Eenmaal aan het werk, deed ik als art director veel ervaring op in het vormgeven van (kook)boeken, magazines, jaarverslagen en huisstijlen.
In 2004 schreef ik mijn bedrijf Willeke Vrij Vormgeving in bij de Kamer van Koophandel. En tot de dag van vandaag zet ik me graag in voor bedrijven en uitgeverijen.
Ik ben gevestigd in Santpoort Noord, waar ik woon met man en zoons. Mijn oranje Gazelle houdt mij fit net als de frisse zeewind.

Wat kan een grafisch ontwerper voor jou betekenen?

Professionele uitstraling: als jouw marketingmateriaal er goed uitziet en opvalt, wordt je bedrijf beter onthouden en val je op.

Fraaie eigen huisstijl: een ontwerper zorgt ervoor dat de lettertypes, kleuren en uitstraling van al jouw materiaal hetzelfde blijft, waardoor een fraaie eigen huisstijl met een grote herkenbaarheid ontstaat.

Het scheelt je tijd: je denkt misschien “dat doe ik zelf wel ” maar het kan je aardig wat (vrije) tijd kosten. Een grafische vormgever maakt een professioneel ontwerp in veel minder tijd dan het jou zou kosten. En doet dit met een softwarepakket waarmee bestanden gemaakt worden waar iedere drukker prima mee uit de voeten kan (op welk formaat dan ook). Kan jij ondertussen iets anders doen.

Ik kom graag bij je langs, voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek volgt een offerte. Na akkoord ga ik aan de gang. Ik presenteer meerdere ideeën, waaruit jij een keuze maakt. Daarna kan ik gaan uitwerken tot het gewenste resultaat. Heb je al een huisstijl maar wil je een folder, brochure of banner er bij in dezelfde stijl? Ook dan kun je bij mij terecht.
Nieuwsgierig? Neem bel of mail en maak een afspraak.