willeke vrij vormgeving

Willeke Vrij

Opleiding: Productpresentatie aan de Design Academy Eindhoven

Sinds 2004: Zelfstandig ontwerper bij Willeke Vrij Vormgeving

Gevestigd in: Santpoort Noord

Misschien leuk om te weten: Houd van fotograferen. Manager van een mannenhuishouden. Rijd een oranje niet-elektrische Gazelle. Heeft een enorme collectie Smurfjes.

Hoe ik werk…

Kennismaken doe ik het liefst in real life om te zien of het klikt. Mocht je besluiten met mij in zee te gaan, dan volgt een offerte. Na akkoord ga ik aan de gang. Ik presenteer meerdere ideeën, waaruit jij een keuze maakt. Daarna kan ik gaan uitwerken tot het gewenste resultaat. Hierin ben ik redelijk no nonsense, voor een creatief dan. Houd je niet van rood, dan krijg je ook geen rood.

Heb je al een huisstijl maar wil je een folder, brochure of banner er bij in dezelfde stijl? Ook dan kun je bij mij terecht.
Voor een goed werkende website, mooie foto’s en perfect drukwerk heb ik prettige contacten waarmee ik je graag in contact breng.
Nieuwsgierig? Neem bel of mail en maak een afspraak.

Wat kan een grafisch ontwerper voor jou betekenen?

Professionele uitstraling! Daarmee komt je bedrijf goed over.

Herkenbaarheid! Met dezelfde professionele uitstraling voor je visitekaartje, briefpapier, website en drukwerk, word je bedrijf beter onthouden.

Tijdwinst! Zelf doen kost veel tijd en het resultaat laat vaak te wensen over. Een grafisch ontwerper levert bestanden waar een drukker mee aan de slag kan.